• שני ריף פרופסורסקי

שייק טעים ומזין

עודכן ב: 10 יול 2019


מתוך הספר "בריאה"

מתאים לכל ימות השנה, ניתן להכין בכל יום גרסה חדשה

חומרים


1 ליטר תחליף-חלב (שיבולת שועל הכי מתאים בעיני, אבל אפשר גם אורז, סויה, שקדים וכד'. ניתן לקנות אבל אפשר גם להכין בבית), או מים או פירות עסיסיים במיוחד כגון הדרים בחורף או מלון בקיץ


5 תמרים רכים, עדיף מג'הול


כף עד שתיים גרגרי לציטין


כף טחינה גולמית מלאה או מחית שקדים/אגוזים


כפית קינמון


ניתן להוסיף לפי הטעם ולפי מה שיש: בננות ו/או פירות רכים אחרים, זנגביל ותבלינים נוספים, דבש או המתקה אחרת, אבקת חרובים (המעניקה סמיכות נוספת וגם צבע של שוקו), אבקת עולש (מתקבל משקה המזכיר מוקה), נענע, וניל טבעי או מי-ורדים... אפשר כמובן להפוך אותו גם לשייק ירוק בתוספת עלים למיניהם או לשייק סגול בתוספת חתיכה קטנה של סלק.


אם יש לכם רעיונות נוספים ספרו לי ולחבריכם ותבואו על הברכה.


הכנה


טוחנים הכל יחד בבלנדר, טועמים ומתקנים במידת הצורך. מכוונים את הסמיכות – ניתן להוסיף עוד מוצקים או עוד נוזלים. מגישים חם או קר


#בריאה #שייק #תחליף_חלב #שני_ריף_פרופסורסקי #מתכון #לציטין

© 2013 by Chen Profesorsky.
Proudly created with 
Wix.com

0
  • image003.gif
  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • LinkedIn Black Round
  • Twitter Round
תזונה הוליסטית

You are what you eat בואו ללמוד לאכול בריא וטעים מנטורופתים ביקנעם

Go to link